Bestillingsinformasjon

Du ønsker å bestille firmagaver eller markedsføringsvarer med trykk. Hva trenger du å vite?

Vi legger ut den viktigste informasjonen her. Trenger du mer informasjon klikk så på disse linkene eller ta kontakt med oss.

Bestilling

Du kan enkelt bestille dine produkter uten trykk gjennom e-post, via internett eller på telefonen.

Farger og fonter

For bestillinger med standardfonter angi den ønskede fonten og den ønskede trykkfargen.
Dersom din kunde ønsker en annen farge enn standard trykkfarge angi den riktige PMS-fargen slik at vi kan nærme oss denne fargen.

CLIPPER:/NEW_Font_colour_white-label-NO.png

Bestillingsbekreftelse

Innen 24 timer etter at du har mottat bestillingen din får du en bestillingsbekreftelse. Vi ber deg om å sjekke denne bekreftelsen nøye og ta kontakt med oss ved eventuelle feil.

Minimums antall og tileggsgebyr

Det er ingen minimal reduksjon. For hvert produkt kan du alltid redusere mengden du vil ha. Vi kan bestå en ordreavgift ved lav ordreverdi.

Leveringsvilkår

Du kan lese våre salgs- og leveringsvilkår digitalt. Ved forespørsel sender vi deg gjerne en kopi. Leveringen inkluderer emballasje og eksluderer moms og leveringskostnader. Betaling innen 30 dager og etter det legger vi til en 2% kredittgrense. Kredittiden ender 30 dager etter faktureringen. Vi kan ikke ta ansvar for eventuelle modell- og prisforandringer, avvik i farger, tilsynelatende trykkfeil og juridiske avgifter.

Levert for mye eller lite

Til tross for våre forsiktige fremgangsmåter kan det hende at av og til blir levert for mye eller for lite. Dette er alltid begrenset opp til 4%.

Leveringstiden

Leveringstiden avhenger av det forhåndsviste digitale trykket og frakttiden fra våre europeiske distribusjonssentre. Den gjennomsnittlige frakttiden til standardpakker er 3-5 arbeidsdager. Bestillinger uten trykk og prøveforespørsler bestilt før 12.00 blir fraktet samme dag. Ønsker du å motta trykte varer veldi raskt?
Vår Express Service hjelper deg.

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 37 (kan kontaktes fra 09:00 - 17:00 mandag til fredag)

LogoTool