Siste nytt

 • Promotiv and Care Plus® join forces. Clipper will launch the sale of Care Plus® products, starting with hand gel, in the promotional industry. Read our press release

  Promotiv og Care Plus® gjør felles sak: fordi bare det beste er godt nok

  Det er med glede og stolthet Promotiv og Care Plus® kunngjør sitt samarbeid. Care Plus® er med sine nesten 30 års erfaring spesialisten med stor S når det gjelder å holde seg trygg og frisk på reise. Etterspørselen etter håndgele som markedsføringsprodukt er for tiden enorm, og det er denne etterspørselen som har ført til samarbeidet mellom de to partene. Promotiv introduserer og selger produktene fra Care Plus® i markedsføringsartikkelbransjen. En perfekt match.

  Det er med stor grundighet og høyt engasjement at Care Plus® utvikler effektive og forsvarlige produkter og hjelpemidler som har å gjøre med helse, både til hjemmebruk og på reise. En anerkjent merkevare som har full kontroll på lovverket og kravene til registrering for alle sine produkter. Arnoud Aalbersberg, CEO i Care Plus®, gleder seg til samarbeidet med Promotiv. “For oss er dette det første steget inn i markedsføringsbransjen. Vi ser et enormt potensiale for merkevaren vår med dette samarbeidet med en pålitelig og internasjonal aktør som Promotiv.”

  Hygiene og selvpleie er viktig og angår alle. Spesielt i disse dager, mens Koronaviruset opptar alle i hele verden, er hygiene viktigere enn noen gang tidligere. Distributører spør stadig oftere etter produkter som er knyttet til dagens situasjon. “Vi kommer selvfølgelig mer enn gjerne denne etterspørselen i møte”, sier Ruben van ‘t Loo, Commercial Lead i Promotiv, “men spesielt nå er kun det beste godt nok, så vi ønsker å levere kvalitativt høyverdige og anerkjente, registrerte produkter. Med en partner som Care Plus® er dette garantert. Slik kan distributørene tilby kundene sine det aller beste innenfor dette området.”

  Å vaske hendene og smøre dem inn med en gele står på toppen av listen når det gjelder å forebygge COVID-19-smitte. Håndgele til hygienebruk er blitt et standardprodukt som alle bokstavelig talt må ha for hånden, hele dagen igjennom. “Vi er overbeviste om at dette kommer til å forbli et populært produkt som man ikke kan tenke seg markedsføringsmateriellbransjen uten, også etter Koronakrisen”, sier Van ’t Loo. Og det er ikke uten grunn at dette er det første produktet som Promotiv tar inn: Hand Gel i flakonger der den ene siden prydes av logoen til Care Plus®, og den andre siden kan påføres bedriftens egen logo. Slik sørger ikke giveren bare for å gjøre seg synlig, men han sender også et signal: “Vi vil kun gi deg det aller beste.” Med Hygiene Hand Gel van Care Plus er dette i alle fall tilfelle. Denne rensende geleen inneholder 71,8 % alkohol samt den pleiende ingrediensen aloe vera. Dette er en perfekt gi bort-artikkel som Promotiv har høye forventninger til.

  Det finnes en rekke Care Plus®-produkter som passer meget godt til markedsføringsbransjen. Og en utvidelse av assortimentet med Care Plus®-produkter kommer da heller ikke til å la vente lenge på seg. De første produktene vil bli levert av Promotiv i slutten av juni, men det er mulig å bestille dem allerede nå.

  Se produkt >

  www.careplus.eu

  www.careplus-shop.nl

  www.promotiv.no

 • Our new product category: Care & Protection View here

  Our new product category: Care & Protection

 • New: PopSockets® PopWallet View here

  New: PopSockets® PopWallet

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 37 (kan kontaktes fra 09:00 - 17:00 mandag til fredag)

LogoTool