Misjon og visjon

Promotiv står for å jobbe sammen mot stigende salgsresultater og fortsette utviklingen hvor klienten alltid står I sentrum. Med kombinert samarbeid kan vi styrke hverandre. Kort sagt: Selling Together!

Selling together!

Vi tror på at Selling together! bygger og styrker relasjoner

Promotiv vil bli markedsleder i å bygge og styrke relasjoner

Promotiv vil samarbeide med deg!

Promotiv kommuniserer på en transparent og oppriktig måte. Ingen skjulte gebyrer, betingelser eller vilkår. Vi velger å være åpne, transparente og oppriktige så du vet hva du kan forvente av oss.

Vi er partnere og dette betyr at vi vil gjøre en ekstra innsats for deg. Du er lojal mot oss, og vi er lojale mot deg. Vi tilbyr proaktiv support i dine promoteringsaktiviteter og imøtekommer alle dine spørsmål og ønsker. Dette er mulig da du blir tildelt en Account Manager med god back-up. Det fører til at vi lærer hverandre å kjenne bedre, som igjen gjør kommunikasjonen med hverandre mye enklere.

Vi vil gjerne tenke sammen med deg og dine kunder og finne løsninger på eventuelle problemer som kunne oppstå. Selling Together! er mer enn bare å legge inn en bestilling. Selling together! står for felleskap hvor du kan få support til dine markedsføringstrategier og hvor vi kan styrke hverandre.

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 37 (kan kontaktes fra 09:00 - 17:00 mandag til fredag)

LogoTool