Partnerprogrammer

Hvert partnerprogram har sine egne servicefordeler. Din loyalitet blir derfor belønnet! Hvilken type partner vil du bli?

CLIPPER:/Footer/Customer Service/Logo_Business_Partner.png

Business partner


CLIPPER:/Footer/Customer Service/Logo_Premium_Partner.png

Premium partner

CLIPPER:/Footer/Customer Service/Logo_Executive_Partner.png

Executive partnerPromotiv vil gjerne samarbeide med deg

Derfor vil vi gjerne tilby deg et partnerskab og invitere deg til å delta i vårt partnerprogram. Dette programmet er basert på omfanget av vårt samarbeid og  tilbyr svært attraktive rabatter og fordeler. Disse fordelene vil hjelpe deg med å møte dine salgsmål.

Vi belønner din lojalitet

Vi tilbyr tre programmer. Hvis du starter som Business Partner, har du naturligvis muligheten til å stige til de øvrige programmene. Når din omsetning i Promotiv økes, blir dine fordeler automatisk oppgradert. Hver program inkluldere sine egne servicefordeler. Hvis du er lojal mot oss, er vi lojal mot deg.

Overblikk over ditt program

Ønsker du å vite hvor mye du har kjøpt i Promotiv? Sjekk Min Promotiv. Etter du har logget inn vil du kunne se et omsetningsmeter. I løpet av et kalenderår har du muligheten til å stige i takt med dine omsetninger, hvor fordelene blir kun bedre og bedre. I begynnelsen av hvert år blir du innmeldt i et program som passer for deg. Det er ikke mulig å bli nedgradert fra et program i løpet av et kalenderår.

CLIPPER:/Footer/Customer Service/CTA_Become-a-partner_NO.png

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt oss på

21 09 37 37 (kan kontaktes fra 08:00 - 16:00 mandag til fredag)

LogoTool